29. сједница Предсједништва и 15. сједница Колегијума Вијећа народа Републике Српске

Вијеће народа Републике Српске

У складу са чланом 37. став (1) алинеја 2 и 3 Пословника Вијећа народа Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број: 104/19), предсједавајућа Вијећа народа Републике Српске, госпођа Нада Тешановић, заказала је за уторак 9. новембра 2021. године, Двадесетдевету сједницу Предсједништва и Петнаесту сједницу Колегијума Вијећа народа Републике Српске.


Сједница Предсједништва и сједница Колегијума Вијећа народа Републике Српске заказане су ради обављања консултација у вези са утврђивањем термина и дневног реда Петнаесте редовне сједнице Вијећа народа Републике Српске, а у вези са покретањем поступка заштите виталног националног интереса бошњачког народа на Закон о лијековима и медицинским средствима Републике Српске, број: 02/1-021-825/21, који је Народна скупштина Републике Српске усвојила на Двадесетдругој посебној сједници одржаној дана 20. октобра 2021. године.


Заказане сједнице биће одржане у сали за сједнице Вијећа народа Републике Српске са почетком у 10,30 часова, односно у 11,00 часова.